Klik jika berminat

Ahad, 27 Mac 2011

8x0328065xxx

twenty-four
tiada klu di sini

Kod rahsia

8x0328065xxx


klu

#entri ini valid dalam masa 24 jam
#0328

Ahad, 20 Mac 2011

Perlukan majalah ROTTW Vol. 165 sesegera mungkin !

ROTTW Vol. 165, JAN 2011
Ambil sini

Sahabat-sahabat blogger yang baik hati, kalian ada tak di pegangan sekarang seperti majalah di atas? ROTTW Vol. 165, edisi JANUARI 2011. Inilah akibatnya meninggalkan majalah kesukaan dek kekangan kewangan. Majalah ini mahal setimpal dengan isinya. Dalam kelas majalah hiburan, daripada beli Mangga atau URTV yang lebih murah, hakikatnya, alah membeli, menang memakai.

Kenapa? Refer sini.

Sabtu, 19 Mac 2011

Aku anti blog plagiat !



Diperoleh dari sini melalui Google Images

Aku ada jumpa satu blog yang disyaki plagiat dari usaha aku. Entri carian chord aku. Chord Gitar Tiada Kata Secantik Bahasa dari monoloque. Aku gunakan perkataan ‘disyaki’ dahulu kerana taknak membabi buta menuduh. Walau begitu, aku ada sebab kenapa aku SYAK carian chord aku itu dicopy tanpa beri kredit kepada aku.

Khamis, 17 Mac 2011

1+1=3


1+1=3 by AkuMuzikFilem
# 1+1=3. 

Dalam ekonomi dipanggil sinergi. Antara lelaki dan perempuan menghasilkan manusia seperti mereka, sama ada perempuan atau lelaki. Antara aku dan Anis menghasilkan Noah.  Kebanyakan perempuan memang takkan terima formula 1+(1+1), apatah lagi 1+(1+1+1+1). Minoriti saja yang mampu menerima secara rasional dan  berfikiran terbuka. Dan Anis aku, seperti kebanyakan, memang takkan terima langsung 1+(1+1), apatah lagi 1+(1+1+1+1).  

1+(1+1) = (1+1=3)+(1)-2 by AkuMuzikFilem

Cantik tak aku lukis?

Sabtu, 12 Mac 2011

Aku bakal kaya kerana pusaka


Gambar dari http://article.wn.com


-- 
Attention:

I am Siew Kiong, an attorney at law. I discovered your email and
information through internet search so I decided to contact you. I know
you may think this is a scam because of the internet scams that is going
on round the world today. But I must tell you that this is real.

A deceased client of mine, who hereinafter shall be referred to as my
client, died as the result of a heart-related condition in March 12th
2007. His heart condition was due to the death of all the members of his
family in the tsunami disaster on the 26th December 2004 in Sumatra
Indonesia . http://en.wikipedia.org/wiki/2004_Indian_Ocean_earthquake

I have contacted you to assist in distributing the money left behind by
my client before it is confiscated or declared unserviceable by the bank
where this deposit valued at Ninteen million dollars (USD 19million
dollars). Is lodged. This bank has issued me a notice to contact the next
of kin, or the account will be confiscated.

My proposition to you is to seek your consent to present you as the
next-of-kin and beneficiary of my named client, so that the proceeds of
this account can be paid to you. Then we can share the amount on a
mutually agreed-upon percentage. All legal documents to back up your
claim as my client's next-of-kin will be provided. All I require is your
honest cooperation to enable us see this transaction through. This will
be executed under a legitimate arrangement that will protect you from any
breach of the law.

If this business proposition offends your moral values, do accept my
apology. I must use this opportunity to implore you to exercise the utmost
indulgence to keep this matter extraordinary confidential, whatever your
decision, while I await your prompt response. Please contact me at once
via my EMAIL ADDRESS to indicate your interest.


Email:  barriste_kiong@live.com

Best regards,
Barrister Siew Kiong.
(Attorney at Law).






Copy paste dari emel empunya blog

Ahad, 6 Mac 2011

Jalan Kelam (2007)

Eli ?
Sudah lama review telefilem ini dalam draf aku. Tahun lepas lagi. Bukan mudah bagi aku untuk tertarik dengan drama Melayu. Tapi telefilem Jalan Kelam berjaya buatkan aku melekat di sofa rumah aku yang padahal sebelum itu aku pergi ke dapur untuk minum air. Sutradara oleh Along Kamaruddin. Aku ingat pengarah ni, berlakon drama thriller seram, ‘Radio’ waktu aku kecik-kecik dulu. Serius cerita radio tu memang aku suka, takut je rasa, kira paling best la masa tu. Benchmark aku sebagai budak masa tu kot, sekarang tengok mungkin rasa tah pape.

Jumaat, 4 Mac 2011

Gila Status Facebook

Google Images

Entri yang tersangat pendek. Teringat dulu kata-kata lecturer aku, berkenaan gila, dalam dunia ni ada macam-macam jenis gila. Ada gila bayang, gila talak, ada gila babi, gila  seks, gila pada; apa-apa yang merujuk pada obsesi atau kecanduan individu terhadap sesuatu. Ada satu jenis gila baru zaman sekarang; gila status kat facebook. Hatta sekecil perkara pun mahu shout. Kelakarlah. Ya aku akui, di kalangan sahabat pemikir aku pun suka shout status kat wall masing-masing, tapi aku suka, status masing-masing ada isi. Bukan kecil punya isu. Ya aku suka, sekurang-kurangnya dengan status member-member la aku tahu kugiran kegilaan The Strokes keluar album baru, yang dah 5 tahun rasanya tak keluar album baru. Bukan semua gila tak berguna. Paling tak boleh blah status orang perempuan. Korang faham-faham sendirilah. Status yang terus terang seperti takde kat rumah juga boleh mengundang bahaya.