Klik jika berminat

Rabu, 8 Februari 2012

Mimpi bunuh orang

Semalam aku mimpi bunuh orang. Entah, aku pun tak kenal siapa. Ia lebih kepada self-defense, tahu-tahu kepala dia sudah tercabut. Serentak itu, bermulanya pelarian aku. Aku diburu, seperti yang aku selalu lihat dalam filem. Akhirnya, filem-filem yang ditonton dijadikan inspirasi oleh reseptor mimpi aku.

Seperti selalu, tak banyak yang kau boleh ingat akan mimpi kau. Bangun, menjatuh diri atas sofa empuk, mengadap komputer, terlihat akaun bankku yang sekian lama muflis angka ke-3, sudah mencapai angka ke-4 nya.

Kadang-kadang, mimpi itu boleh jadi petunjuk benar.

9 ulasan:

delarocha berkata...

harap harap juga sekadar mainan tido

sailaaf berkata...

aku pun penah mimpi macamni.
mimpi bunuh orang. rasa bersalah sangat masa tu.

PK berkata...

duit bertambah dalam bank? tu gua syak duit orang yg tercabut kepala dalam lu punya mimpi tu.

lavender harum wangi berkata...

ooooo ni macam Wesley dalam Wanted ooooo.....

ghost writer berkata...

simbolik sungguh mimpi kau tuh,bro..

AkuMuzikFilem berkata...

kalau rajin, carilah apa tersirat mimpi bunuh orang ini

APAN berkata...

lama xde bro...jaga anak ke?haha...

kalau boleh ingat mimpi, mesti boleh banyak post mende2 pelik.mlgnya payah nak ingat :)

blog-tips-kurus berkata...

tak cuci kaki le tu.. ;)

kaseh iydah berkata...

saye mimpi orang nak bunuh sy..x cukup tanah sy berlari sampai terjage dari tido...masyallah mcm2x mimpi kan..