Klik jika berminat

Sabtu, 12 Mac 2011

Aku bakal kaya kerana pusaka


Gambar dari http://article.wn.com


-- 
Attention:

I am Siew Kiong, an attorney at law. I discovered your email and
information through internet search so I decided to contact you. I know
you may think this is a scam because of the internet scams that is going
on round the world today. But I must tell you that this is real.

A deceased client of mine, who hereinafter shall be referred to as my
client, died as the result of a heart-related condition in March 12th
2007. His heart condition was due to the death of all the members of his
family in the tsunami disaster on the 26th December 2004 in Sumatra
Indonesia . http://en.wikipedia.org/wiki/2004_Indian_Ocean_earthquake

I have contacted you to assist in distributing the money left behind by
my client before it is confiscated or declared unserviceable by the bank
where this deposit valued at Ninteen million dollars (USD 19million
dollars). Is lodged. This bank has issued me a notice to contact the next
of kin, or the account will be confiscated.

My proposition to you is to seek your consent to present you as the
next-of-kin and beneficiary of my named client, so that the proceeds of
this account can be paid to you. Then we can share the amount on a
mutually agreed-upon percentage. All legal documents to back up your
claim as my client's next-of-kin will be provided. All I require is your
honest cooperation to enable us see this transaction through. This will
be executed under a legitimate arrangement that will protect you from any
breach of the law.

If this business proposition offends your moral values, do accept my
apology. I must use this opportunity to implore you to exercise the utmost
indulgence to keep this matter extraordinary confidential, whatever your
decision, while I await your prompt response. Please contact me at once
via my EMAIL ADDRESS to indicate your interest.


Email:  barriste_kiong@live.com

Best regards,
Barrister Siew Kiong.
(Attorney at Law).






Copy paste dari emel empunya blog

26 ulasan:

KHRLHSYM berkata...

hahahahahaa. masih lagi aktif mereka ni

AkuMuzikFilem berkata...

biasalah bro. tak tengok lagi emel aku berkaitan urusniaga dalam mudah.my. haha

Khairul Antasha berkata...

hehehe.. dah xde keja lain lg la tu...

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali berkata...

xde keje lain..then byk masa tok hok y 2...agaga

skandaLdariLangit berkata...

haha. tolonglah. hari2 dpt msg cmni~

bdw, search keyword apa smpi jumpa?

nak tahu la juga.

tapi kalao search macy humaira pn mmg jumpa~

bdw. haih..

xcantik lah. gambar sekarang boleh edit2. yg tak licin jd licin. yg gemuk jd kurus. ye ta?

AkuMuzikFilem berkata...

khairul antasha & Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali

biasala, orang cari duit mana berenti, samada cara jujur atau menipu


skandal

hari2? try la, mana tau betul.haha

tak search keyword pun. semuanya tak sengaja. berkat marathon juga ni. klu yang berkait rapat

AkuMuzikFilem berkata...

tapi u tak edit kan ska.

ghost writer berkata...

aku reply balas macam nih:

"who are u idiots...?"

lepas tuh datang lagi emel,menerangkan lagi tentang benda tuh dengan lebih detail..Shitman!

rupanya makin kita bagi respon makin lar dowang fikir kita berminat nak tahu...bloodyhell tul..

AkuMuzikFilem berkata...

tapi ghost. masih ada juga yang terkena. cikai sangat ke orang tu? haha. tu yang conman lagi sedap tipu, dalam ramai2 yang dah masak dengan benda ni, melekat juga sorang dua, law of numbers, probabality untuk melekat basar jika target besar, nak2 spam camni, sekali send beribu dapat.

AkuMuzikFilem berkata...

*probability

Cik SHiNJU berkata...

hehehe...lawak la..
kalo btl2 kan bagus..
koi nak beli Arsenal fc.. :p

AkuMuzikFilem berkata...

oh arsenal fc yang tak lepas liga2 juara tu ke? : p

skandaLdariLangit berkata...

edit apa?

skandaLdariLangit berkata...

oh. haha. gambar itu? entah. agak2? percaya ke gadis2 alam maya hari ni. semua boleh tipu. huhu

zora berkata...

dunia2...kerja nak senang...tipu org je.hahahah..

Dark Half berkata...

haritu phone scam 'ayah kat balai ni, tolong topup', skrg yg ni pulak..haha. tapi ada jugak yg masih tertipu

itu belum masuk lagi produk2 kesihatan yg menipu di sebalik nama2 islamik. bagi aku, ini lagi keji

axuerha berkata...

drpd 100 inbox email axue hanya 8 daripada itu yang bukan spam.. yang laen cam contoh itulah..haha.. klo btol da lama da jd jutawan

AkuMuzikFilem berkata...

dark half

oh itu kawan aku pun ada dapat mesej camtu, loghat indon lak tu. yang anehnya, ada juga terkena. adeh


axuerha

law of number. tu la pasal, kan bagus kalau betul. hehe

skandaLdariLangit berkata...

oh kawan, jangan lah tanya pasal bnda2 tu kt cmment box sana.. ska tak approve ea.. huu

AkuMuzikFilem berkata...

jap. tak faham. yang mana ni? tak ingat. huhu. sori

skandaLdariLangit berkata...

haha. di blog ska. tentang kos ape tu. tak ambil bm. ambil sains.

bdw, kat blog lma, kenapa ada quote petikan entry?

AkuMuzikFilem berkata...

oh itu. sori ya. haha. lupa kamu mahu remain unrevealed. kamu yang artistik dan mendalam tak dapat pecahkan kod quote itu? haha. abaikan saja

skandaLdariLangit berkata...

haha. ketawa. serius, sangat susah mahu memahami itu semua.

dan, masih 'parah' untuk merungkai semua perkara.

jelaskan. boleh?

cik bunga berkata...

serius lawak..tp serius ramai gak yg terkena...

AkuMuzikFilem berkata...

ska

tak boleh la nak tulis di sini. 10 bulan lagi ok?


cik bunga

manusia kalau dah gelap mata

skandaLdariLangit berkata...

grrr