Klik jika berminat

Sabtu, 7 Mei 2011

In Hiatus

Google Images


Blog ini akan direhatkan lebih kurang sebulan. Jika rasa blog ini bersawang dan membosankan tanpa update, sila ke arkib blog ini kerana saya yakin banyak lagi tulisan saya yang tidak dijamah. Atau klik saja link-link di bawah.

  1. Old Boy (2003)
  2. Memento (2000)
  3. Primer (2004)
  4. Pelajar UiTM, terbaik di dunia
  5. Chord gitar Tiada Kata Secantik Bahasa – monoloQue (Indiepretasi P. Ramlee)
  6. TV berhantu...
  7. Dilema meletakkan nama anak - Bolehkah menggunakan nama Aaron berbanding Harun?
  8. Jalan Kelam (2007)
  9. Paradox







30 ulasan:

FreESiA berkata...

huhu. sunyi tanpa tuan blog ni. moga segala urusan tuan blog selesai.

Raihana Izzati berkata...

semua nak idle.GRR.

intan.maisarah berkata...

ish nk ikutttt

Pijahh' de-Arr berkata...

pergi mana?

KHRLHSYM berkata...

hehe. selamat rehat~

KHRLHSYM berkata...

hehe. selamat rehat~

gabanMorka berkata...

kringggggggg!

loceng rehat pon berbunyi

hahaha

delarocha berkata...

harapnya kembali dgn entry yang bertambah 'kick'

pemuzik jalanan berkata...

Kau nak pi mana wahai orang tuaa?
Alaaa sedih la macam ni.

Mutiara Bernilai berkata...

hiatus ke mana?
hu,lama dah mutiara tak dengar khabar kamu.


jaga diri okies.
kem salam kat anak kamu yg ala2 justin bieber tu.. :P

ghost writer berkata...

nampaknya sudah tiba musim hiatus.

selamat berhiatus.

PK berkata...

peh!!

main cuti-cuti pula. Kau cuti cuti cinta ke apa ni.

Renee Keefe berkata...

will be waiting..:D

delarocha berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Inspirationalefeks berkata...

mencatat ulasan :) berkhidmatlah dengan realiti sebenar

si para para berkata...

err musim mengawan ke ni..
ke musim berhibernasi..
apa apa pun bro..
jangan lupa..ingat orang tersayang.hehe

Khairul Antasha berkata...

jgn lama sgt mengeram... :p

catherine- berkata...

wow!!

er..

nnt gadis itu rindu~

cemane?

=="

APAN berkata...

oh...nak off ke ni....
moga kembali... :)

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

cuti2 m'sia ka?

Jiran ooo jiran

YOUsoF berkata...

Waah boleh tahan lame jugak ko nak tenggelam bro..


Papepun buat yang tarbaik bro!

shameel Iskandar berkata...

ingin beruzlah ke mana sahabat samapai menghilang sebulan

Naddia berkata...

sile sile..

catherine- berkata...

yer lah. update pada frekuensi yg kecil tapi konsisten.

jumpa si gadis lagi tahun depan.

republik n9 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
republik n9 berkata...

gua tunggu lu kembali hehehhe

Qaseh dalia adelia berkata...

sebulan nak g ane ~

Pistachio berkata...

sorry2.. gua menghilang pi berkubang dalam tasik bersama sang bangau pulang terbang lewat petang..

hacusss..~ ekekekeke..

gua xnk jamah tulisan je.. gua nk jamah keropok losong skalix.. keh keh..

Cik SHiNJU berkata...

esok update eh? rehat sebulan jer kan :P

maCy berkata...

tuan oo tuan.. kemana kamu?