Klik jika berminat

Ahad, 27 Mac 2011

8x0328065xxx

twenty-four
tiada klu di sini

Kod rahsia

8x0328065xxx


klu

#entri ini valid dalam masa 24 jam
#0328

32 ulasan:

si para para berkata...

err saya tak faham cekgu..sambil angkat tangan

Inspirationalefeks berkata...

smart!! hahaha ... sy suka sketching ..

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali berkata...

ooo..lama menyepi..bila muncul, wat gimik camni..oo..

wooowooo

ok, fine! xnak kawan..haha..ngok ngek nyerrr akuuu..

Khairul Antasha berkata...

selamat hari lahir.. erkk...

Semoga pnjang umur, dimurahkan rezeki & hidup bahgia bersama isteri & anak.. Amin..

upload la gmbr Noah terbaru...

ghost writer berkata...

dah macam ada kesan-kesan suspen lak..

jeng..jeng..jeng..

*selepas baca ia akan meletup dalam masa 5 saat..

ghost writer berkata...

Khairul Antasha :

haaa...besday Noah?iye ker...

anis berkata...

ep belated besday 2 my hubby...
don't noty2...moga rezekimu melimpah ruah sayang (rezekimu,rezekiku jua.hik3)...
luv u always....

catherine- berkata...

noah syakirin

sekian!

:)

gabanMorka berkata...

smartboard tu dah pon aku guna pakai kat kolej aku

haha

Jari Berbicara berkata...

Selamat Hari Jadi Sa'at.
Tentunya berlainan kali ni. Hari jadi pada usia 24 tahun disambut dengan gelaran baru, BAPA. =)

Cik SHiNJU berkata...

28 mac yek..koi 20 May..
Happy belated bday yer..
Semoga pjg umur dalam iman
murah rezeki dalam keberkatan
Bahagia dan dirahmati ALLAH selalu...Amin :)

qellissa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
qellissa berkata...

ok, now i know..its ur ic..and stated ur birthday aite? happey belated birthday!

wahida berkata...

hepi belated birthday, bro!!
semoga dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur, dan diberikan kesihatan yg baik hendaknya...amin...

Qaseh dalia adelia berkata...

mende ape ni tak paham ..wat2 paham bila tgk komen diorang ni hehe.. hepy belated besday bro ..semoga sentiasa dilimpahi rezeki n sentiasa berada di bawah payung rahmatnya .. music itu bez.. zikir itu indah hik2 larikk ~

~::KUYA HARIS::~ berkata...

:) macam mana nk letak link kat profile blog tuh??ponat dah den ni mencari -,=* hehe ^^ maklum laa org baru.hehe ^^

maap laa ye menggunakan comment side entri ni nak bertnya soklan.hehe ^^

peace! ^^

Nurul Afifah berkata...

bkn xterlupa letak link tu..dah buat ikot step2 tp mmg x kluar..geram gila.!!

lavender harum wangi berkata...

lol~ bufday ke? hepi belated bufday then~

oh btw, kena folo ke weh? hahahaha, xpayah folo aku kalau xbez la~

kita singgah komen2 tapi tak folo lagi better dari folo tapi tak singgah2 kan~ :">

lavender harum wangi berkata...

hee~ sori kalau tersalah kata~ selamat berkenalan~ :)

si para para berkata...

haha lambat pickup betul la aku ni..ingat apa td..rupanya..hahaha

selamat..semoga berjaya dunia akhirat.



harapan semoga selamat ke akhir hayat.

AkuMuzikFilem berkata...

si para-para

haha. pandai pun. sebab kau la aku tambah klu. hehe


Inspirationalefeks

yup, bro tengok kat link tu ek. hehe. tak tengok pun sebelum ni, juz nak bagi kredit sebab ambil gambar tu


gabanMorka

yup, barulah aku tahu apa itu smartboard. aku juz nak bagi kredit kat pic tu je. haha

AkuMuzikFilem berkata...

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali

bukan gimik. kalau tengok bula2 lepas pun, kadar update saya pun purata 4 5 sebulan. hehe. ini teka-teki untuk readers. ada dapat tangkap, ada tak. hehe


khairul antasha

oh. terima kasih. u r the 1st. akhirnya ada yang memahami. will upload since u insist. tak sampai hati nak tolak=). tunggu


ghost writer

haha ini bukan bom ghost.

bukan noah. ini saya. lihat tahun itu, tuanya noah begitu, baru lahir sebulan.

AkuMuzikFilem berkata...

anis

thanx. malu i, u komen di sini=). hadiah takde?


catherine

bukan noah=)


jari berbicara

haha dapatlah kau teka sebab tengok facebook aku. thanx. hadiah tu kau pos pun takpe. eh ada ke? haha

AkuMuzikFilem berkata...

cik shinju

oh samalah kita baru bangkit dari hibernasi. koi memang jarang2, tapi konsisten, cuma takla 2 minggu cam aok. mekasih, aok pangkat adik dengan koi. hehe


qellissa

yup, u r right=). some people will get it. itu pun klu sudah ditambah. tiap tahun wat camni pun. haha. cuma kali ni dalam blog. cara halus taknak nampak bersungguh mencanang.


wahida

thanx sis=). u too

AkuMuzikFilem berkata...

Qaseh dalia adelia berkata...

takpela tak faham awal-awal nak wat camne. ni cara halus saya. hehe. neway thanx. u too

haha kelakar giler main lari-lari lepas nasihat. islam tak memisahkan hiburan dengan agama. ghazal, zanji, nasyid, tarannum dll. semua dibuat secara berlagu. hehe. ada libatkan instrumen, ada tak.



~::KUYA HARIS::~

saya pun orang baru=). erm gi kat profile setting. tak pun, untuk lebih detail, awak cari kat blog-blog tutorial, banyak benda dia ajar tentang blog=)



Nurul Afifah

oloh ciannya. takpe, cuba lagi=)

AkuMuzikFilem berkata...

lavender harum wangi

dun worry serius tak kisah=). saya pun hanya mahu follower yang genuine, bukan sekadar nak nampak indah angka follower kat tepi tu. its ok. ada je member blog camtu, komen saja, banyak pula, tak pernah miss, tapi tak follow pun, sekarang ni menghilang ke mana, katanya akan comeback, tunggu ni. tapi kalau dah komen, maksudnya baca secara konsisten tiap entri, actually dah follow, tapi tak rasmi lagi, tak tekan button follow je. haha. memang sekarang tengah baik nak wat baik dengan semua blog tanpa kira apa jenis blog, dulu memang payah nak follow, ego, sangat choosy, tengoklah sebab tu followers sikit. cuma terasa cam tak best wat entri tak ramai baca, baik wat private, simpan idea sorang2. so no point la di situ wat blog.

KHRLHSYM berkata...

wah aku jadi orang last komen @.@

happy belated birthday!! gua susah skit dah nak online.

AkuMuzikFilem berkata...

salah. gua jadi last pengomen. haha. tu la, tercari-cari juga pengomen setia aku, kalau kau baca awal2, mesti dapat pecah kod tu kan walau tanpa aku tambah klu? haha. ini cara wa xpress hari jadi gua tanpa dicop gila perhatian.

Qaseh dalia adelia berkata...

lari takut kene mare T_T baiklah tq bro

miss hana berkata...

xfhm..tp tgk komen diorg sebut psl birthday..so, bet nk wish gak la..HAPPY BIRTHDAY, dude!!

catherine- berkata...

28/3/1987

:)

owh. happy belated bday.

err... kamu muda lagi rupanya ;p~

si para para berkata...

oh ye.kita sebaya.hahaha
shhhh dah diam.jangan bagitahu orang.haha